Marshall Bluetooth Speaker (MIDDLETON) – INFLUENSTER

Jag fick denna Marshall Middleton Bluetooth Speaker gratis i utbyte mot min ärliga åsikt och recension. @Influenster @Marshall  #voxbox #MarshallMiddleton #stackmode #Marshall #MiniSpeaker #influenster #voxbox #55%RecycledPlastic #Bluetooth #Portable Speaker #bluetooth #tester #20Hrsplaytime # #Themarshallapps

Marshall Middleton Bluetooth Speaker

Ha alltid med dig det senaste bärbara Bluetooth-ljudet. Middleton är en fyrkant högtalare som alltid och överallt ser till att du kan fördjupa dig i din musik. Kontrollera uppspelningen eller ställ in bas- och höjdregulatorn direkt på högtalaren eller använd appen. Dynamic Loudness-funktionen som är integrerad i Bluetooth-högtalaren justerar ljudbalansen för strålande ljud hela tiden. True Stereophonic används i Middleton, en unik lösning för Marshall-multiriktat ljud som erbjuder stereoljud som du aldrig har hört tidigare. Upplev förstklassigt rumsligt och binauralt ljud som omger dig helt och njut av absolut 360°-ljud som är optimalt från alla håll.

Tack vare sin ikoniska men ändå robusta design är Middleton perfekt för din hylla och är ändå optimal för alla sorters leriga festivalhelger. Den är dammtät och vattentät enligt skyddsklass IP67 och tål därför lite regn och smuts. Högtalarens robusta design är helt PVC-fri och består av 55 procent återvunnen plast. Med Middleton kan du fördjupa dig direkt i din musik: Para bara ihop den så kan du njuta av upp till 20 timmars bärbar speltid på bara en batteriladdning. Det tar bara 4,5 timmar att ladda den fullt ut. Låt din musik enkelt spelas på telefonen när batteriet blir svagt och ladda den med Middletons integrerade powerbank-funktion.DIMENSIONS: 109 X 230 X 95 MM

Om du vill veta mer om produkten på djupet, kolla den officiella
MARSHALL webbplatsen👇:

https://www.marshall.com/se/

Anslut den till andra Middleton-högtalare via Stackläget för ännu mer kraftfullt ljud. Oavsett om enskild eller tillsammans med andra högtalare: Middleton erbjuder dig fylligt, kolossalt ljud.

Fick chansen att testa denna Marshall Middleton Portable Speaker via Influenster och allt jag kan säga är Wow!. Denna högtalare är riktigt fin, hög kvalitet när det gäller prestanda och design. Bra för utomhus-eller inomhusbruk och mycket estetiskt tilltalande.
🔊 INCLUDED IN THE BOX
● MIDDLETON SPEAKER
● DETACHABLE CARRY STRAP
● USER MANUAL AND LEGAL AND SAFETY INFORMATION
● USB-A TO USB-C CHARGING CABLE


Den kan enkelt kopplas till din mobiltelefon via bluetooth såväl som till din bärbara dator eller till och med din smart TV vilket är riktigt coolt. Så om du vill njuta av filmens verkliga ljudkvalitet när du tittar, utan att använda ditt huvudljudsystem på din TV, är detta absolut det bästa för en högtalare av denna storlek. Den höjer verkligen din filmupplevelse och gör stor skillnad. Att bluetooth koppla den går snabbt och har inga komplicerade instruktioner, inte en enda gång har vi haft problem med att använda den med vår TV.

MARSHALL BLUETOOTH APP

Marshall-appen behövs laddas ned till din telefon som för övrigt är kompatibel med Android- och Apple-telefoner. Denna högtalare har en fantastisk ljudkvalitet. Det blir tillräckligt högt och kraftfullt för att fylla det lilla rummet och även när jag sänker den till en låg nivå låter det fortfarande fantastiskt och tydligt. Jag kan styra volym, bas och diskant på toppen av själva högtalaren eller i appen.

WATER RESISTANCE – IP67

Det mjuka gummifodralet verkar väldigt hållbart och hjälper till att förhindra att högtalaren rör sig om du använder läget för full volym och bas. Inte precis bärbar som vad den annonserar eftersom jag tycker att den är ganska tung och skrymmande, den är som en större version av designen av deras Emberton högtalare.
Inte en resevänlig högtalare men jag uppskattar att de inkluderar en avtagbar gummirem så att du fortfarande kan bära runt den utan problem.

Batteritiden är enastående, en full laddning kan hålla hela dagen men det beror på hur mycket du har laddat den och hur mycket du använder den.

Jag gillar verkligen att den har en annan port för oss att välja på, det är ett aux-uttag, vilket ger oss möjlighet att koppla in vår telefon eller musikspelare direkt till högtalaren istället för att bara lita på trådlöst. Ljudet är väldigt bra för en så liten högtalare och jag är helt imponerad av den långa bluetooth räckvidden på den!.
Så glad att den här högtalaren är vattentät att du kan ta den vart du vill, inomhus eller utomhus eller till och med på stranden. Bara en påminnelse, även om det står att den är vattentät, var uppmärksam på att inte bära med den till djupt vatten eftersom den sjunker snabbt och den kommer inte att flyta. I övrigt är Marshall Middleton en underbar högtalare. Jag vet att den är dyr men är verkligen värd pengarna. Jag rekommenderar den starkt till alla.

Tack Marshall och Influenster för att ni gav möjligheten att testa dessa fantastiska högtalare. Jag gillar allt med det och jag kommer definitivt att se mig själv använda det ganska ofta, speciellt nu när jag alltid jobbar utomhus. Jag kan inte vänta med att ta med den här högtalaren ut i solen och om någonsin går jag till stranden i sommar 🌸😍!!. Än en gång tack influenster & Marshall.

@kyutipiemisay Fick chansen att testa denna Marshall Middleton Bluetooth Speaker via @influenster @Marshall Amplification och allt jag kan säga är Wow!. Denna högtalare är riktigt fin, hög kvalitet när det gäller prestanda och design. Bra för utomhus-eller inomhusbruk och mycket estetiskt tilltalande. Den kan enkelt kopplas till din mobiltelefon via bluetooth såväl som till din bärbara dator eller till och med din smart TV vilket är riktigt coolt. Så om du vill njuta av filmens verkliga ljudkvalitet när du tittar, utan att använda ditt huvudljudsystem på din TV, är detta absolut det bästa för en högtalare av denna storlek. Den höjer verkligen din filmupplevelse och gör stor skillnad. Inte precis bärbar som vad den annonserar eftersom jag tycker att den är ganska tung och skrymmande, men jag uppskattar att de inkluderar en avtagbar gummirem så att du fortfarande kan bära runt den utan problem. Så glad att den här högtalaren är vattentät att du kan ta den vart du vill, inomhus eller utomhus eller till och med på stranden. I övrigt är Marshall Middleton en underbar högtalare. Jag vet att den är dyr men är verkligen värd pengarna. Jag rekommenderar den starkt till alla👌. . Jag kan inte vänta med att använda den hela sommaren woot!!woot!!🤌🤌 . . [Jag fick denna Marshall Middleton Bluetooth Speaker gratis i utbyte mot min ärliga åsikt och recension.] #Influenster, #voxbox, #giftclaim, #influenstersweden, #MarshallMiddleton, #Marshall, #Middleton, #BluetoothSpeaker, #Portablespeaker, #Unboxing, #Bluetooth, #Marshallsweden, #bluetoothspeaker, #Themarshallapp, #20hrsplaytime, #stackmode, #IP67, #dustproof, #waterresistant #design, #55 ♬ original sound – Michelle

Want to join influenster and get your own Voxbox?
Join now here: 👉 https://www.influenster.com/r/2551246

Want to earn extra income from posting online? Be an affiliate -magpost & share ka lang sa social media mo at kikit aka na.
Sign up here: https://invol.co/cl8ic5b

Amazon wish list👉:  CLICK HERE

♥ BUY in LAZADA Together Lights Up the Moment : Up to 17% OFF + FREEBIES worth 1499

👉https://invol.co/cl589iq
👉 https://invol.co/cl2k12o

♥ Would you like to shout me a cup of coffee
Buy Me A Coffee

🍭SUBSCRIBE ka na please 🙂 libre lang namn hihi Salamat :⬇️
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay

DISCLAIMER:  This post contains affiliate links, which means I may receive a small commission for clicks and purchases made. Items shown here or in videos are either won in a giveaways or sent for free/collaborations in exchange for my honest opinion and review, unless otherwise stated. All opinions are honest and my own!

I hope you all enjoyed watching my video and if you did please don’t forget to tap my back with BIG like 👍 and subscribe if you haven’t yet.

PLease leave comment down below. I would be happy to read it all ..💜💋
🌼Support donation🌼

Running a blog & Youtube takes a lot of time, money and effort. Become a part of a selfless patron by buying me a coffee ☕ or sponsoring a post is really a big help! Your support is highly appreciated and it really means a lot to me. I DO Thank you 🙂

Get Ready for Fashion Week!
Flat $100 Off Top Brands.
Use Code: FW100

YOU CAN FOLLOW ME sa Social Accounts KO:
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/mitchhy2002/
TWITTER: https://twitter.com/mitchhy2002 
https://mitchhy2002.com/
https://mitchhy2002.blogspot.se/

********************************************************************

I’m open for product reviews/ sponsorship/ ads and collaborations etc. please email me at:  MITCHHY2002@GMAIL.COM

********************************************************************

☀ What Equipment I used:
Camera : Canon G7x markII
Software Editor: Adobe Premiere ProCC-2015
Thumbnail Editor: https://www.befunky.com/

❤ See you on my next video ko po 😉
Take care mmmwuah! ❤
********************************************************************
 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *