Nivea DOUBLE EFFECT EYE MAKE-UP REMOVER

I samarbete med @Nivea @Buzzador, här har jag testat den nya NIVEA® Double Effect Eye Make-up Remover. Denna sminkborttagare är fantastisk!👌.  Resevänlig storlek också och för att inte tala om att de använder återvunnet material för lock och etiketter. Rekommenderar den varmt!
#removerbuzz #Nivea #SminkBorttagning #buzzador


Jag har provat några olika märken av ögonmakeupborttagare och det här är en av mina favoriter eftersom det tar bort vattenfast mascara snabbt och enkelt plus att det inte irriterar mina ögon eller gör min hud torr efteråt, bara perfekt!. Det bästa är att den inte kräver någon extra gnuggning runt och över dina ögon för att effektivt ta bort ögonsminken oavsett om du använder vattenfast smink eller bara vanlig vardagssmink så lossnar det så lätt. Den är också rik på biotin som hjälper till att stärka dina fransar, även doftfri vilket gör den perfekt för personer som inte gillar starkt doftande smink remover. Eftersom den innehåller en kombination av olja måste du skaka den ordentligt innan du använder den för att få bästa resultat.

Lätt att bära runt och resevänlig storlek också, för att inte tala om att de använder återvunnet material för lock och etiketter. Rekommenderar den varmt!

Om du vill veta mer om produkten på djupet, kolla den officiella
Nivea webbplatsen👇:

https://www.nivea.se/
https://lyko.com/
https://www.nordicfeel.se/

 

👉 KORT SAMMANFATTNING

NIVEA Double Effect Eye Make-up Remover är en vattenfast ögonmakeup-borttagning som tar bort även extremt vattenfast mascara och make-up utan att behöva gnugga. Det känsliga ögonområdet rengörs effektivt men milt och ögonfransarna är skyddade. Sminkborttagningen är berikad med Biotin som stärker fransarna. Speciellt formulerad med vitamin B7 och blåklintsextrakt för att extra vårda det känsliga ögonområdet samtidigt som det skyddar ögonfransarna. Ansiktsrengöring passar alla hudtyper. Denna NIVEA sminkborttagning är även lämplig för personer med kontaktlinser. Flaskan är tillverkad av 96% återvunnet material (exkl. etikett & lock). NIVEA Double Effect Eye Make-up Remover är dermatologiskt och oftalmologiskt testad. Vegansk formula – fri från animaliska ingredienser.

@kyutipiemisay I samarbete med @NIVEA @Nivea sweden @Buzzador, här har jag testat den nya NIVEA® Double Effect Eye Make-up Remover. Denna sminkborttagare är fantastisk! Det bästa är att det inte kräver någon extra gnuggning runt och över dina ögon för att effektivt ta bort ögonsminken (esp waterproof mascara) 👌. Resevänlig storlek också och för att inte tala om att de använder återvunnet material för lock och etiketter. Rekommenderar den varmt! #removerbuzz #Nivea #SminkBorttagning #buzzador ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

 

Sammantaget gillar jag verkligen denna nivea makeup remover. Det fungerar bra och jag behövde inte gnugga mitt ansikte för mycket eftersom min makeup löses upp snabbt!. Rekommenderar definitivt och det är definitivt värt att testa. Jag är glad att jag provade detta Makeup remover från Nivea. Tack buzzador och Nivea för möjligheten ni gav mig! 💜💋.

Want to earn extra income from posting online? Be an affiliate -magpost & share ka lang sa social media mo at kikita ka na.
Sign up here: https://invol.co/cl8ic5b

Amazon wish list👉:  CLICK HERE

♥ BUY in LAZADA Together Lights Up the Moment : Up to 17% OFF + FREEBIES worth 1499

👉https://invol.co/cl589iq
👉 https://invol.co/cl2k12o

♥ Would you like to shout me a cup of coffee
Buy Me A Coffee

🍭SUBSCRIBE ka na please 🙂 libre lang namn hihi Salamat :⬇️
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay

DISCLAIMER:  This post contains affiliate links, which means I may receive a small commission for clicks and purchases made.

I hope you all enjoyed watching my video and if you did please don’t forget to tap my back with BIG like 👍 and subscribe if you haven’t yet.

PLease leave comment down below. I would be happy to read it all ..💜💋
🌼Support donation🌼

Running a blog & Youtube takes a lot of time, money and effort. Become a part of a selfless patron by buying me a coffee ☕ or sponsoring a post is really a big help! Your support is highly appreciated and it really means a lot to me. I DO Thank you 🙂

Get Ready for Fashion Week!
Flat $100 Off Top Brands.
Use Code: FW100

YOU CAN FOLLOW ME sa Social Accounts KO:
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/mitchhy2002/
TWITTER: https://twitter.com/mitchhy2002 
https://mitchhy2002.com/
https://mitchhy2002.blogspot.se/

********************************************************************

I’m open for product reviews/ sponsorship/ ads and collaborations etc. please email me at:  MITCHHY2002@GMAIL.COM

********************************************************************

☀ What Equipment I used:
Camera : Canon G7x markII
Software Editor: Adobe Premiere ProCC-2015
Thumbnail Editor: https://www.befunky.com/

❤ See you on my next video ko po 😉
Take care mmmwuah! ❤
********************************************************************

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *