Essie Mademoiselle Nail Polish

Så tillbaka med mina naglar LOL 😂. Jag hittar äntligen tid att testa detta Essie Nailpolish. Fick denna essie nagellack i nyansen “mademoiselle” i min adventskalender förra året. Jag hatar den inte men den är inte min nyans som jag alltid kommer att nå efter men bra att ha den ifall du skulle behöva en.🤗. För mig är det ungefär samma sak med essie “not just a pretty face” som är mycket skir i färgen. Formeln är lite rinnig, vattnig enligt mig.
Denna är perfekt som bröllopsnagellack eller för en brudtärnas naglar eftersom den inte är lika djärvt som andra färger, väldigt stumt och diskret!. Den passar till nästan allt och den är väldigt passande för alla tillfällen. Den har en ganska neutral färg, skir rosa och glansig.

Essie Nail Lacquer 13 Mademoiselle

Jag rekommenderar den som en utmärkt bas för att göra fransk manikyr eftersom den har en mycket transparent textur. Jag tycker bara att den är svårt att applicera eftersom den tenderar att bli klibbig snabbt (torkar snabbt), lite rinnig i texturen och så skirt i bara ett lager. Den är byggbar till en cool benvit rosa om du gillar att applicera fler lager, precis som mina där jag applicerade tre lager 😂. Räkna bara inte med att det någonsin kommer bli ogenomskinligt. Den är tillräckligt märkbar för att se snygg och gelliknande ut, så att du kan bära den ute bokstavligen överallt.

Torktiden är genomsnittlig precis som alla andra nagellack på marknaden. Jag hatar den inte men den är inte min nyans som jag alltid kommer att nå efter men bra att ha den ifall du skulle behöva en 🙈.

@kyutipiemisay Essie Mademoiselle har en ganska neutral färg, skir rosa och glansig. Jag rekommenderar den som en utmärkt bas för att göra fransk manikyr eftersom den har en mycket transparent textur så om du letar efter något som i grunden är en korsning mellan en klar och nude lack, det kan inte gå fel med Mademoiselle och jag kommer definitivt att rekommendera den åt dig. #essie #essiemademoiselle #nail #nailpolishaddict #essienailpolish#lyko #influenster #influenstersweden ♬ original sound – Michelle

Förutom det är den ett perfekt nagellack så om du letar efter något som i grunden är en korsning mellan en klar och nude lack, det kan inte gå fel med Mademoiselle och jag kommer definitivt att rekommendera den åt dig ❤️❤️. 💅

Want to earn extra income from posting online? Be an affiliate -magpost & share ka lang sa social media mo at kikita ka na.
Sign up here: https://invol.co/cl8ic5b

Amazon wish list👉:  CLICK HERE

♥ BUY in LAZADA Together Lights Up the Moment : Up to 17% OFF + FREEBIES worth 1499

👉https://invol.co/cl589iq
👉 https://invol.co/cl2k12o

♥ Would you like to shout me a cup of coffee
Buy Me A Coffee

🍭SUBSCRIBE ka na please 🙂 libre lang namn hihi Salamat :⬇️
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay

DISCLAIMER:  This post contains affiliate links, which means I may receive a small commission for clicks and purchases made.

I hope you all enjoyed watching my video and if you did please don’t forget to tap my back with BIG like 👍 and subscribe if you haven’t yet.

PLease leave comment down below. I would be happy to read it all ..💜💋
🌼Support donation🌼

Running a blog & Youtube takes a lot of time, money and effort. Become a part of a selfless patron by buying me a coffee ☕ or sponsoring a post is really a big help! Your support is highly appreciated and it really means a lot to me. I DO Thank you 🙂

Get Ready for Fashion Week!
Flat $100 Off Top Brands.
Use Code: FW100

YOU CAN FOLLOW ME sa Social Accounts KO:
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/mitchhy2002/
TWITTER: https://twitter.com/mitchhy2002 
https://mitchhy2002.com/
https://mitchhy2002.blogspot.se/

********************************************************************

I’m open for product reviews/ sponsorship/ ads and collaborations etc. please email me at:  MITCHHY2002@GMAIL.COM

********************************************************************

☀ What Equipment I used:
Camera : Canon G7x markII
Software Editor: Adobe Premiere ProCC-2015
Thumbnail Editor: https://www.befunky.com/

❤ See you on my next video ko po 😉
Take care mmmwuah! ❤
********************************************************************
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *