Estelle & Thild – Lykoinflutester

Ännu ett paket kom! mitt 2:a uppdrag som #lykoinflutester 😍. Vilken ödmjuk, rolig och fantastisk möjlighet att bli en del av Lyko influenstestare!. Det jag fick är från #ESTELLETHILD . Jag äger bara ett par av deras ögonskuggor, men inte hudprodukten som jag ser fram emot att testa. Jag är så exalterad över denna tan drops! .🙌🏽🙌🏽

Om du vill veta mer om dessa produkters djupgående, kolla officiella webbplats👇:

https://estellethild.se/
https://lyko.com/sv/estelle-thild


👉  Estelle & Thild Self-Tan Bronzing Mousse 150 ml

Resultatet är bara fantastiskt på min hud.

Denna self-tan bronzing mousse från Estelle & Thild är fantastisk!. Det som är bra med denna self-tan mousse är att den är designad för att passa alla hudtyper/toner och den ger dig ett väldigt naturligt och solkysst resultat. Som ni kan se på bilderna är min hud redan brun till färgen men ibland använder jag en self-tan produkt bara för att förstärka mer av min hudfärg. Så glad att jag fick chansen att testa denna self-tan bronzing mousse av Estelle & Thild och den har aldrig gjort mig besviken!. Den gör inte min hud supermörk, utan mer en naturlig färg som jag verkligen gillar. Resultatet är bara fantastiskt på min hud. 🙌🏽😍

Några saker att nämna, den här mousse’n kommer i en plastbehållare med pump (inte en typisk metallbehållare) den säger inte att du ska skaka den eller något, den blir mer flytande eftersom det droppar ut på din handflata när du pumpar ut den, det är verkligen inte en fast/skummig mousse i alla fall, jag skulle kalla det mer som flytande skum. (som ni kan se på bilderna).

Jag gjorde flera fulla pumpar för båda mina armar och kropp och ytterligare några till om jag vill inkludera båda mina ben, sedan applicerade jag den med bara mina händer som jag tycker inte är den bästa tekniken LOL 🙈 men till min förvåning blev det ganska bra ändå. Du kan använda valfri applikatorvantar om du föredrar det men för mig skulle mina händer vara okej (för var sin egen). För att inte tala om att den här produkten fläckar inte dina händer om du tvättar händerna direkt efter, så du behöver inte oroa dig för det.


Jag märkte att min hud blir ganska klibbig efter att jag applicerat den, lite klibbig att röra vid. Man måste låta den sjunka in ordentligt innan man tar på sig sina kläder men som jag sa att den inte kommer att fläcka dina kläder ändå, men det är bättre att vänta tills din hud absorberar den helt. Från början finns det INGEN lukt, men när den väl börjar utvecklas luktar den lite mer men är tolerabel.👍

Du kan inte se någon skillnad så fort du sätter på den så du måste vänta ett par timmar för att du ska se färgen utvecklas så om du ville få en solbränd hud på ett ögonblick är den här inte för dig eftersom den behöver tid innan du kan njuta fullt ut av resultatet. Mitt tips är att applicera på kvällen innan du går och lägger dig och sedan nästa dag vaknar du med bra färg och du kan skölja bort lukten 😉. För skojs skull! Jag har provat ett litet lapptest på min mans rygg så att du ser skillnaden LOL 🤪

Jag är verkligen imponerad av effekten av denna mousse, eftersom den inte bara ger min hud mycket färg i en så fin naturlig nyans utan den förstärker också den ännu mer. Den ger mig också en glödande/glänsande effekt. Sammantaget är detta perfekt för dem som letar efter den naturliga solkysste looken. Jag tycker att den är ganska bra för självbruning hemma. Den ser riktigt bra ut på mig och jag rekommenderar den definitivt!. 👌👌

Estelle & Thild har släppt en solbränna utan solprodukt som blivit ett måste i vår necessär. Att alltid kunna få en solbränna som är på topp, utan att spendera timme efter timme i solens skadliga strålar är guld värt.

👉  Estelle & Thild Self Tan Drops 30 ml

 

Dessa Estelle & Thild Self Tan Drops är fantastiska!.

Till att börja med är min hy redan i brun nyans som ni kan se, ganska neutrala undertoner då jag har sydostasiatisk hy. Jag får en fin solbränna på sommaren, speciellt om jag vistas så mycket i solen, men ibland blir min hud ganska blek när det kommer till vintertid som jag verkligen inte gillar alls. Dessa self tan droppar av Estelle & thild fungerar fantastiskt då jag bara använder 3 till 4 droppar och överraskande nog får det min hud att se mer naturligt solbränd ut även om jag bara är inne i mitt hus och inte vistas i solen.

Jag gillar idén att jag kan använda min egen fuktkräm för att blanda med den och det fungerar utmärkt på mig och jag har aldrig upplevt några finnar. Dropparna innehåller även återfuktande aloe vera och hyaluronsyra, så om du letar efter en self-tan drop som är ecocert-certifierad ekologisk produkt är den här definitivt för dig. Förpackningen är enkel och snygg. Den kommer i en frostad glasflaska med en droppapplikator.

På den första användningsdagen märkte jag egentligen ingenting, men efter två eller tre dagars applicering blir den definitivt mer märkbart. Det är lite klibbigt på huden och på händerna när du applicerar den (kanske beror det på vilken fuktkräm du använder men för mig är den lite klibbig att ta i). Till en början kan du bara känna doften av fuktkrämen du blandade med den, men när den väl börjar utvecklas kan du faktiskt känna antydan av self-tanner doften men inte på ett dåligt sätt och för mig är det väldigt acceptabelt. 👍

Vissa använder sminkborstar eller bomulls pads som applikator men för mig som ni ser så använde jag bara fingrarna/handflatan för att blanda fuktkrämen och tan drops. Bara en heads up, den färgade min handflata LOL kanske för att jag inte tvättade min hand direkt!😉. Så mitt råd är att tvätta händerna noggrant efter användning och glöm aldrig att applicera den lika bra på öronen så att resultatet blir snyggt och jämnt i hela ansiktet.

Det här är bara 30 ml, inte så mycket av en produkt så det är bäst att tänka två gånger om du vill använda den även för hela kroppen eftersom den inte håller länge.

Även om instruktionerna är rakt på sak, tycker jag att det är lite förvirrande eftersom den bara rekommenderar olika mängder droppar för din önskade nivå av solbränna, men den ger dig inget förhållande till hur mycket fuktighetskräm du ska blanda den med, så jag bara gissade rätt.

Du måste definitivt använda den mer än en gång för att du ska uppnå ett bra resultat men totalt sett är det inte så illa. Jag kan säga att denna är den bästa self tan produkten som jag kan använda året runt och jag kan inte vänta med att testa den på vintertid!. Jag kommer definitivt att använda den till sista droppen! Jag rekommenderar den starkt!👌

Tack Lyko för möjligheten att vara en del av Influtester.. yiipiiee!!🤩🤩 👌👌! 🙏. Älskar du att testa nya produkter och skriva ärliga recensioner eller gillar du bara känslan av att kunna dela med dig av tips inom hälsa & skönhet. Få chansen att bli utvald som Lyko Influtester!

#LYKOINFLUTESTER , & #ESTELLETHILD

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mitchhy2002 (@mitchhy2002)

Want to earn extra income from posting online? Be an affiliate -magpost & share ka lang sa social media mo at kikit aka na.
Sign up here: https://invol.co/cl8ic5b

Amazon wish list👉:  CLICK HERE

♥ BUY in LAZADA Together Lights Up the Moment : Up to 17% OFF + FREEBIES worth 1499

👉https://invol.co/cl589iq
👉 https://invol.co/cl2k12o

♥ Would you like to shout me a cup of coffee
Buy Me A Coffee

🍭SUBSCRIBE ka na please 🙂 libre lang namn hihi Salamat :⬇️
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay

DISCLAIMER:  This post contains affiliate links, which means I may receive a small commission for clicks and purchases made.

I hope you all enjoyed watching my video and if you did please don’t forget to tap my back with BIG like 👍 and subscribe if you haven’t yet.

PLease leave comment down below. I would be happy to read it all ..💜💋
🌼Support donation🌼

Running a blog & Youtube takes a lot of time, money and effort. Become a part of a selfless patron by buying me a coffee ☕ or sponsoring a post is really a big help! Your support is highly appreciated and it really means a lot to me. I DO Thank you 🙂

Get Ready for Fashion Week!
Flat $100 Off Top Brands.
Use Code: FW100

YOU CAN FOLLOW ME sa Social Accounts KO:
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/mitchhy2002/
TWITTER: https://twitter.com/mitchhy2002 
https://mitchhy2002.com/
https://mitchhy2002.blogspot.se/

********************************************************************

I’m open for product reviews/ sponsorship/ ads and collaborations etc. please email me at:  MITCHHY2002@GMAIL.COM

********************************************************************

☀ What Equipment I used:
Camera : Canon G7x markII
Software Editor: Adobe Premiere ProCC-2015
Thumbnail Editor: https://www.befunky.com/

❤ See you on my next video ko po 😉
Take care mmmwuah! ❤
********************************************************************

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *