The Ritual of Karma – Lykoinflutester

Fick precis idag mitt första uppdrag som #lykoinflutester 😍. jag är så glad att jag har blivit en del av Lyko-communityt, så glad jag när jag såg mitt namn har verifierad koll på det 😊 woot woot🙌!.

Anyway, vilken ödmjuk och stor möjlighet att bli Lyko influetester så man kan testa dess godsaker. Det jag fick idag är från Rituals i deras Karma-serie!.

👉 THE RITUALS OF KARMA SHIMMERING OIL

👉 THE RITUALS OF KARMA SUN PROTECTION MILKY SPRAY SPF30

👉 THE RITUALS OF KARMA SUN PROTECTION FACE CREAM SPF 30

Jag har provat några rituella produkter förut men inte den här solkrämen och jag är så exalterad över den eftersom jag arbetar ute oftare nu och att ha en bra solkräm för att skydda ansiktet från skadliga UVA- och UVB-strålar från solen är ett stort plus.

Luktar riktigt gott och glitter är mycket subtilt, inte alltför glänsande.

Denna skimrande kroppsolja från The Ritual of Karma doftar väldigt behagligt, doften är inte överväldigande och huden kommer att skimra med bitar av glitter. Konsistensen på den är lite rinnig (flytande) den verkar inte som olja om man tittar på den i flaskan. Lukten stannar kvar i huden ett bra tag men den bleknar lika bra som glittret så om du någonsin tar ett dopp så du måste applicera igen. Den är ganska oljig enligt mig, en del sand fastnar på mina ben men det stör mig inte, så mitt tips är om du någonsin använder den, vänta bara tills det sätter sig på huden så kommer du inte att känna fettet alls.

Jag märker att glittret tenderar att separera i förpackningen också så du måste skaka flaskan ordentligt innan du använder den för att få en bra mängd av skimmer. Förvänta dig bara inte att den ska ha en “glittrig” effekt på din hud eftersom glittret är så fint och så litet att du kan bara märka det när du lägger så mycket uppmärksamhet på det. Synligheten av skimmer kan variera beroende på hur mycket du har på dig och vilken belysning du har med.
Flaskan är enkel men ser elegant ut eftersom den är i glasflaska med guldlock. Ingen applikator på den så du måste applicera den med händerna. Även om skimret inte ger dig en långvarig effekt (det bleknar bort utan att du vet om det LOL!😅), men oljan i sig återfuktar verkligen min hud så bra som du kan se på bilden. Mina ben är lite torra men när jag applicerar oljan gör den att mina ben blir jämnare glänsande, lenare och återfuktade. Den ger mig också en solglödeffekt efter att ha använt den under solen så det är fortfarande ett plus för mig!.

Den har också en bra mängd produkt för 100ml, vad mer du kan begära och den kommer att hålla i ett par månader men det beror på hur mycket du använder den. Den enda nackdelen för mig är att den inte har någon spf så du måste använda solskyddsmedel i förväg men den fungerar bra för att återfukta din hud.

Sammantaget är det en bra produkt och perfekt för dem som bara vill ha en subtil lyster, men om du letar efter en riktig skimrande effekt är den inte det bästa alternativet. Jag föreslår att du köper något annat men förutom det är den en trevlig kroppsolja och den här värt ett försök!.. 😉👌

A must have for the upcoming summer season!

Denna solskyddsspray från Ritual Karma luktar verkligen fantastiskt och jag fick SPF30. Den har en subtil ren doft, exakt samma doft som deras Karma Solskyddande ansiktskräm men i sprayburkversion. Det är riktigt bra att Rituals ger dig möjligheterna till spray om du inte gillar att använda själva ansikts krämen. För att inte tala om att den också finns i SPF 50.

Produkten är på en krämig gulaktig vätska då det står på förpackningen att den är mjölkig i konsistensen (det känns som en grädde om jag ska beskriva det LOL!🙈 ). Min man och jag testade den några gånger och vi gillar den verkligen mycket. Solkrämen känns inte tung på huden och lämnar inte för mycket av en oljig rest som många andra solskyddsmedel gör.

En eller två sprayer verkar räcka långt och enligt mig är den en ganska bra storlek på burk (se bild) som jag tror kommer att hålla i ett par månader (det kanske beror på om du använder den väldigt ofta). Just den här storleken är förresten 200ml inte en resevänlig storlek då den är alldeles för stor för en mindre handväska. Bli inte förvånad eftersom flaskan inte har något lock på, för spray knappen kan vridas för att låsa den, så att du inte behöver oroa dig om att spilla eller om du råkar trycka på den.🙌

Den enda nackdelen med att ha en spraysolkräm är att ibland du kommer att slösa mycket produkt när du sprayar den. Sprayen ger dig inte en fin dimma och första gången jag använde sprayen direkt på min hud kom inte produkten ut ur flaskan jämnt LOL!😂. Så mitt tips är att spraya det på handen och sedan gnugga in det i huden för att sprida ut det mer jämnt.

Sammantaget är vi väldigt nöjda med denna Sun Protection Milky Spray och måste verkligen ha den kommande sommarsäsong!. Jag rekommenderar den definitivt 😉👌

Den doftar gott och sprider sig bra. Den torkar snabbt och lämnar en matt hudfinish!

Älskar denna solskyddande ansiktskräm från Ritual of Karma och jag fick SPF 30. Om du är precis som jag som hatar klibbig solkräm är den här för dig och jag tycker att den är perfekt!. Testat den många gånger redan, även min man använder den också. Den är inte tjock som andra solskyddsmärken jag har testat tidigare som ofta lämnar vita rester i ansiktet men den här produkten gör inte det.

Vi gillar formeln av den att när du väl applicerar den kommer den att lämna en matt sammetslen känsla på huden. Det hjälper verkligen att lugna och rehydrera din hud som är så perfekt när du är på stranden eller helt enkelt bara är utanför ditt hus. För mig är den bra för vardagsbruk, inte bara när du går till stranden 🙌.

Konsistensen är väldigt lätt, gulaktig i färgen och lite rinnig enligt mig, bredbar så den kommer att absorberas riktigt bra utan lämna en fet glans i ansiktet. När det kommer till doft har den en puderig blomdoft som inte är överväldigande plus den svider inte i mina ögon (bra är att jag inte fått några alergiska reaktioner från den och det gillar jag verkligen mycket). Med SPF 30 på din hud vet du att du får det skydd du behöver för att bekämpa UVA- och UVB-strålar från solen. För att inte tala om att den också finns i SPF 50 så du har alternativ att välja 👌👌.

Packningen är så liten och tunn vilket är bra då den är lätt att bära runt, väldigt resevänlig också (som du kan se på bilden är den lika liten som storleken på min handflata). Det jag inte gillar är dess twist cap som verkar att det är benäget att spilla, så se bara till att kontrollera det två gånger när du vrider på locket eftersom det lätt lossnar.

Mängden produkt du kommer att få är inte så mycket eftersom den bara är tillgänglig i 50 ml, jag förväntade mig att den skulle vara en solskyddskrämprodukt som du bara behöver lite av för ansikte och hals. Så den kommer inte att hålla länge om du alltid använder den varje dag men den är bra att ha. Sammantaget är det en fantastisk produkt och om du letar efter det bästa solskyddet som inte är klibbigt eller fet är den här värt ett försök!. Jag rekommenderar den starkt till alla och om jag någonsin får slut på denna solkräm kommer jag definitivt att köpa den igen. 👍

Om du vill veta mer om dessa produkters djupgående, kolla Rituals’s officiella webbplats👇:

https://www.rituals.com/sv-se/home
https://lyko.com/sv/rituals

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mitchhy2002 (@mitchhy2002)

Tack Lyko för möjligheten att vara en del av Influtester.. yiipiiee!!🤩🤩 👌👌! 🙏. Älskar du att testa nya produkter och skriva ärliga recensioner eller gillar du bara känslan av att kunna dela med dig av tips inom hälsa & skönhet. Få chansen att bli utvald som Lyko Influtester!

#LYKOINFLUTESTER , #RITUALS & #KARMA

Want to earn extra income from posting online? Be an affiliate -magpost & share ka lang sa social media mo at kikit aka na.
Sign up here: https://invol.co/cl8ic5b

Amazon wish list👉:  CLICK HERE

♥ BUY in LAZADA Together Lights Up the Moment : Up to 17% OFF + FREEBIES worth 1499

👉https://invol.co/cl589iq
👉 https://invol.co/cl2k12o

♥ Would you like to shout me a cup of coffee
Buy Me A Coffee

🍭SUBSCRIBE ka na please 🙂 libre lang namn hihi Salamat :⬇️
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay

DISCLAIMER:  This post contains affiliate links, which means I may receive a small commission for clicks and purchases made.

I hope you all enjoyed watching my video and if you did please don’t forget to tap my back with BIG like 👍 and subscribe if you haven’t yet.

PLease leave comment down below. I would be happy to read it all ..💜💋
🌼Support donation🌼

Running a blog & Youtube takes a lot of time, money and effort. Become a part of a selfless patron by buying me a coffee ☕ or sponsoring a post is really a big help! Your support is highly appreciated and it really means a lot to me. I DO Thank you 🙂

Get Ready for Fashion Week!
Flat $100 Off Top Brands.
Use Code: FW100

YOU CAN FOLLOW ME sa Social Accounts KO:
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/mitchhy2002/
TWITTER: https://twitter.com/mitchhy2002 
https://mitchhy2002.com/
https://mitchhy2002.blogspot.se/

********************************************************************

I’m open for product reviews/ sponsorship/ ads and collaborations etc. please email me at:  MITCHHY2002@GMAIL.COM

********************************************************************

☀ What Equipment I used:
Camera : Canon G7x markII
Software Editor: Adobe Premiere ProCC-2015
Thumbnail Editor: https://www.befunky.com/

❤ See you on my next video ko po 😉
Take care mmmwuah! ❤
********************************************************************

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *