Marshall Minor IV Earbuds – INFLUENSTER

Jag fick denna Marshall Minor IV Earbuds gratis i utbyte mot min ärliga åsikt och recension. @Influenster @Marshall  #voxbox #Bluetooth #LE #Audio #technolog #headphones #bluetoothearbuds #truewireless #pairandplay #30hrsplaytime #Marshall #MarshaLLminorIV #Marshallminor4 #MarshallminorIV

Marshall Minor IV Earbuds

Ta musiken med dig vart du än går tack vare Marshall Minor IV True Wireless in ear-hörlurar.. Du kan lyssna på musik i upp till 30 timmar åt gången och enkelt hantera inställningarna med pekkontrollerna och den smarta appen. Bluetooth LE Audio säkerställer sömlös trådlös anslutning medan Marshall Signature Sound ger ljud av högsta kvalitet.Dessa hörlurar erbjuder kvalitetsljud utan en enda kabel mellan öronsnäckorna och enheten för äkta flexibilitet.

Bluetooth LE Audio säkerställer högkvalitativ trådlös musikstreaming för högre felxibilitet. Den vikbara designen gör det bekvämt att förvara och bära hörlurarna. Njut av musiken du älskar i otrolig kvalitet med kraftfull bas, mjuka mellantoner och spännande diskant som fungerar tillsammans i perfekt harmoni. Hantera inställningar och equalizer enkelt tack vare den kostnadsfria smarta appen. Den lättåtkomliga touchen på dina öronsnäckor låter dig styra musik och samtal utan krångel. Anslut flera Bluetooth-enheter samtidigt och växla mellan dem sömlöst.
Du får upp till 7 timmars speltid på en enda laddning och ytterligare 23 med fodralet. En snabbladdning på 15 min ger 3 timmar.

Om du vill veta mer om produkten på djupet, kolla den officiella
MARSHALL webbplatsen👇:

https://www.marshall.com/se/


Förpackningen innehåller:
– Marshall Major V trådlösa on ear-hörlurar
– USB-C laddningskabel
– Laddningsfodral
– Snabbstartsguide
– Juridisk- och säkerhetsinformation.

Fick chansen att testa dessa Marshall Minor IV Earbuds via Influenster och jag gillar de verkligen!. Öronsnäckorna är väldigt lätta och har ett väldigt stilrent utseende. Det verkar som att öronsnäckorna är något större än Airpods, som har en väldigt liknande form enligt min mening. Enkla att ställa in och ljudkvaliteten är riktigt bra som vad du förväntar dig av Marshall-produkter.
Den har ett litet härligt fodral som magnetiskt säkrar dina öronsnäckor och har nästan som en repsäker design. Så lätta och små som passar i fickan eller i vilken liten handväska som helst.

Lätt att para ihop med din telefon eller med din bärbara dator via bluetooth och du kan även använda Marshall-appen till att anpassa dina EQ-funktioner, maximera och anpassa dina önskade inställningar. Den har också en lång batteritid vilket jag verkligen gillar.

Marshall-appen

Jag måste säga att peksensorn är väldigt lyhörd och du kanske tycker att den är väldigt känslig för beröring också. Jag har märkt att när jag rör dem, pausar de musik/video eller avslutar samtalet direkt eftersom det är alldeles för känsligt. Hörsnäckorna sitter fint i mina öron och även om jag vant mig vid att använda hörsnäckor med en silikoninsats, tycker jag att dessa är väldigt bekväma att ha på sig. Mina öron gjorde inte alls ont efter att ha burit dem ett tag och ingen halka eller konstant tryck tillbaka i mina öron vilket är lite förvånande. Hörsnäckorna är också svettbeständiga vilket gör dem väldigt idealiska att använda samtidigt som du är aktiv som i att springa.

För mig är samtalskvaliteten för den andra personen inte dålig men inte den bästa heller. Det trådlösa laddningsfodralet är ett stort plus för mig och den laddas ganska snabbt.
Det finns också en Type-C-port som man laddar genom vilket är väldigt bekvämt med tanke på att nästan alla telefoner nuförtiden innehåller en Type-C port. Sammantaget är jag inte besviken på dessa öronsnäckor men synd att dessa öronsäckor inte har ANC (Active Noise Cancellation), jag kan fortfarande höra allt i min omgivning om jag inte sätter upp volymen på en väldigt hög nivå.

Definitivt öronsnäckor för dem som inte är sugna på brusreducerings funktioner, förutom att de inte har ANC är dessa öronsnäckor fantastiska och jag rekommenderar dem definitivt.

Tack Marshall och Influenster för att ni gav mig möjligheten att testa dessa fantastiska hörlurar.. Jag gillar allt med det och jag kommer definitivt att se mig själv använda det ganska ofta, speciellt nu när jag alltid jobbar utomhus. Jag kan inte vänta med att ta med den här hörsnäckorna ut i solen och om någonsin går jag till stranden i sommar 🌸😍!!. Än en gång tack influenster & Marshall.

@kyutipiemisay Fick chansen att testa dessa Marshall Minor IV Earbuds via @influenster och jag gillar de verkligen!. Öronsnäckorna är väldigt lätta och har ett väldigt stilrent utseende. Enkla att ställa in och ljudkvaliteten är riktigt bra. Lätt att para ihop med din telefon eller med din bärbara dator via bluetooth och du kan även använda Marshall appen till att anpassa dina EQ-funktioner, maximera och anpassa dina önskade inställningar. Den har också en lång batteritid vilket jag verkligen gillar. Hörsnäckorna sitter fint i mina öron och även om jag vant mig vid att använda hörsnäckor med en silikoninsats, tycker jag att dessa är väldigt bekväma att ha på sig. Hörsnäckorna är också svettbeständiga vilket gör dem väldigt idealiska att använda samtidigt som du är aktiv som i att springa. Sammantaget är jag inte besviken på dessa öronsnäckor men synd att dessa öronsäckor inte har ANC, jag kan fortfarande höra allt i min omgivning om jag inte sätter upp volymen på en väldigt hög nivå. Definitivt öronsnäckor för dem som inte är sugna på brusreduceringsfunktioner, förutom att de inte har ANC är dessa öronsnäckor fantastiska och jag rekommenderar dem definitivt👍. #Bluetooth #LE #Audio #technolog #headphones #bluetooth #truewireless #pairandplay #30hrsplaytime #marshall #marshaLLminorIV #Marshallminor4 #MarshallminorIV ♬ RUNAWAY – KAYDEN

Want to join influenster and get your own Voxbox?
Join now here: 👉 https://www.influenster.com/r/2551246

Want to earn extra income from posting online? Be an affiliate -magpost & share ka lang sa social media mo at kikit aka na.
Sign up here: https://invol.co/cl8ic5b

Amazon wish list👉:  CLICK HERE

♥ BUY in LAZADA Together Lights Up the Moment : Up to 17% OFF + FREEBIES worth 1499

👉https://invol.co/cl589iq
👉 https://invol.co/cl2k12o

♥ Would you like to shout me a cup of coffee
Buy Me A Coffee

🍭SUBSCRIBE ka na please 🙂 libre lang namn hihi Salamat :⬇️
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay

DISCLAIMER: This post contains affiliate links, which means I may receive a small commission for clicks and purchases made. Items shown here or in videos are either won in a giveaways or sent for free/collaborations in exchange for my honest opinion and review, unless otherwise stated. All opinions are honest and my own!

I hope you all enjoyed watching my video and if you did please don’t forget to tap my back with BIG like 👍 and subscribe if you haven’t yet.

PLease leave comment down below. I would be happy to read it all ..💜💋
🌼Support donation🌼

Running a blog & Youtube takes a lot of time, money and effort. Become a part of a selfless patron by buying me a coffee ☕ or sponsoring a post is really a big help! Your support is highly appreciated and it really means a lot to me. I DO Thank you 🙂

Get Ready for Fashion Week!
Flat $100 Off Top Brands.
Use Code: FW100

YOU CAN FOLLOW ME sa Social Accounts KO:
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/mitchhy2002/
TWITTER: https://twitter.com/mitchhy2002 
https://mitchhy2002.com/
https://mitchhy2002.blogspot.se/

********************************************************************

I’m open for product reviews/ sponsorship/ ads and collaborations etc. please email me at:  MITCHHY2002@GMAIL.COM

********************************************************************

☀ What Equipment I used:
Camera : Canon G7x markII
Software Editor: Adobe Premiere ProCC-2015
Thumbnail Editor: https://www.befunky.com/

❤ See you on my next video ko po 😉
Take care mmmwuah! ❤
********************************************************************
 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *