MÁDARA ORGANIC SKINCARE – Lyko Influtester

Fick precis mitt nya uppdrag från Lyko som #lykoinflutester 😍 och jag är så glad att jag fick ett nytt Skin-serum och två sminkningar att testa på 😊 woot woot🙌!. Så exalterad eftersom det här är första gången jag äger ett märke som heter Madara. Det jag fick är Madara Niacinamide Serum, deras Skinonym Semi-Matte Peptide Foundation i nyansen Sand 40 och concealer i nyansen Honey 35. Så låt oss prata om de produkter jag fick, ska vi? .

MÁDARA ORGANIC SKINCARE

Om du vill veta mer om dessa produkters djupgående, kolla officiella webbplats👇:

https://lyko.com/

Om du vill veta mer om produkten på djupet, kolla den officiella
MÁDARA webbplatsen👇:

https://www.madaracosmetics.com/se/

The company Mádara was founded in Latvia and has taken its name from the Mádara flower that grows wild in the Latvian fields. This is also where the story of Mádara takes shape, and this company has full focus on the environment when it comes to its products. This includes everything from deodorants, day and night creams, shampoos, conditioners to skin creams, where everything is organically produced. Mádara wants to combine a perfect result with an environmentally friendly way of thinking and they have really succeeded. The very basic idea is that the body comes from nature and recognizes the substances that Mádara uses and therefore absorbs them in a better way. This leads to a unique story about health, environmental consciousness and a perfect end result. Choosing Mádara is therefore very easy for you as a customer.Här är MADARA NIACINAMIDE SERUM –  ​Det här växtbaserade niacinamid alternativet förbättrar hudens struktur och bidrar till att hyn ser frisk och strålande ut. Med stabiliserande extrakt av röda och bruna alger samt myrtenväxten R. tomentosa bidrar det här unika komplexet av aktiva ingredienser till att tackla vidgade porer och akneutbrott samt förbättra fet hy. Dessutom dämpas hyperpigmentering, rynkor och fina linjer vilket ger huden ett allmänt slätare utseende. Krämens lätta, återfuktande gelkonsistens absorberas snabbt och fräschar upp huden på ett ögonblick.

Användning:
​Applicera på rengjord hud morgon och kväll. Använd dagligen.

Det här är första gången jag provat ett niacinamide serum och än så länge är jag glad att min hud älskar den. Till att börja med är jag i slutet av 30-årsåldern och Jag har blandhy och inte särskilt känslig, jag får ofta lite finnar här och där och rodnad i vissa partier i ansiktet som ni kan se på bilden.

Min hud ser ibland matt ut och har så många synliga stora porer som gör att jag känner mig så medveten om det. Så när jag började använda detta serum märkte jag att min hud har blivit mycket slätare och fastare. Som jag kan se är mina porer, särskilt på kinderna, också lite mindre nu och de är inte lika synliga som tidigare, men det finns inga dramatiska förbättringar på min näsa. Jag kan fortfarande se mina gigantiska porer och jag kan fortfarande känna att det finns därinne LOL.

Förpackningen av detta serum är mycket bekvämt med pumpapplikatorn så det är lättare för dig att använda. Jag personligen gillar den mycket eftersom den inte har en parfymdoft. Den har lite lukt precis som vilket annat serum som helst men är inte överväldigande och det kommer inte att störa dig alls. När det kommer till konsistensen är den ganska flytande och i beige färg, inte tjock men smälter in i huden väldigt smidigt.

Den ska appliceras morgon och kväll efter att du har rengjort ditt ansikte som beskrivet på förpackningen men för mig applicerar jag det bara på natten eftersom jag har märkt att det här serumet lämnar en lätt silkeslen hinna över hela ansiktet och den stannar där hela dagen, speciellt om jag applicerar den på morgonen och då kan jag känna den hela dagen.  Jag vet inte hur jag ska beskriva det men jag kan känna den när jag rör vid mitt ansikte eller när jag tvättar ansiktet efter hela dagen. (btw jag är inget fan av ett klibbigt serum men den här tål jag och den är inte så illa ändå). Om den känslan inte stör dig bör du definitivt prova detta serum, tyvärr, den har inga fuktgivande effekter så du bör para ihop den med en mycket bra fuktgivande kräm.

Hittills bra och min hud känns bara bättre som jag kan säga tills nu och jag har inte upplevt några dåliga reaktioner när jag använt den. Jag tror att detta skulle vara ett bra komplement till allas hudvårdsrutiner som har ojämn hudton eller problem med grov hudyta och hyperpigmenteringsfläckar. Denna är definitivt värd att prova.


Nästa är detta MADARA SKINONYM SAND 40 – Denna viktlösa mineralfoundation är utvecklad av hudvårdsexperter och ger sömlös täckning utan att man känner av den alls – i sex halvmatta nyanser som anpassar sig efter hudens unika struktur för en fräsch, slät och jämn hy som håller. Boostas av effektiva hudvårdsingredienser för att ge fylligare hud med ett friskare utseende vid varje användning. Växtbaserade peptider hjälper till att stimulera kollagenproduktionen medan den otroliga hyaluronsyran och antioxidantrika extrakt av blåbär och pionrot ger näring, återfuktar och skyddar. Innehåller rena mineralpigment utan syntetiska eller animaliska färgämnen. Dermatologiskt testad.

Användning:
​​Börja med att applicera din favoritfuktcreme och -solcreme från MÁDARA. Fördela foundation över hela ansiktet med en foundationborste, blender eller fingrarna. Bygg på till önskat resultat.

Än så länge passar färgen mig ganska bra, och för mig känns det som en tonad fuktkräm mer än en foundation. När det gäller täckning skulle jag beskriva den som lätt till medium, vilket inte är vad jag förväntade mig för en foundation men du kan bygga upp den om det behövs. Den är så lätt att du inte ens skulle märka att du lägger lite foundation på ditt ansikte och eftersom den är väldigt lätt i täckning kommer den inte också att dölja dina finnar eller hudfel. Det jag märkte när jag använder för mycket täckning av denna foundation är att den definierar och sätter in den i mina porer och gör dem ännu mer synliga. Den har en krämig och tjockare konsistens, men är ändå lätt att breda ut.


Förpackningen är okej och den kommer i en liten klämbar tub med en smal spets för enkel dosering och den har en mild doft och kommer inte att sitta kvar länge i huden. Jag tycker att det är svårt att använda den med en borste eftersom den lämnar linjer, men att applicera den med fingrarna och svampen fungerar utmärkt för mig. Krämen är väldigt närande och jag kan se effekterna på vissa torra delar av mitt ansikte och den ger mig en naturlig och slät jämn finish utan att se för kakig ut. Även om det ger mig lite glans på den feta delen av ansiktet som min näsa och panna under dagen. Jag gillar inte att använda den när jag vill ha en heltäckande make-up eftersom jag tycker att den är alldeles för tjock och tung för min hud.

Sammantaget är jag glad att nyansen Sand kompletterar min ljusa hy inte för ljus och inte för mörk utan bara däremellan. Jag ger denna foundationen en tumme upp upp för att använda naturliga ingredienser, cruelty free och inga starka kemikalier på vår hud. Så om du inte behöver för mycket täckning och föredrar en naturlig och fräscht resultat så är den här produkten definitivt den att prova. Mycket närande för personer som har torr hud och föredrar en mycket lättare version av en foundation.

Sist men inte minst är detta MADARA CONCEALER HONEY 35 – Naturligt certifierad concealer som döljer mörka ringar, orenheter och rodnad samtidigt som den på ett mystiskt sätt förblir osynlig. Återfuktande hyaluronsyra och smarta retuscheringsmineraler ger en dewy finish, lång hållbarhet och komfort. Använd för att dölja ojämnheter och ljusa upp ögonområdet. Applicera med borste, tona ut med fingrarna.

Användning:
Applicera concealern över din foundation. Använd för att ljusa upp ögonområdet, dölja mörka ringar och sudda ut alla tecken på trötthet. Applicera concealern under ögat som en triangel – från yttre ögonvrån ner till näsborren.

Här är en snygg och mycket anständig concealer, den är lätt, medium täckande och håller bra. Jag tycker att det är exakt samma som deras foundation när det kommer till konsistensen och effekterna det ger mig, väldigt tjock och återfuktande. Inget särskilt speciellt måste jag säga precis som alla andra concealer du kan få tag i på marknaden. Jag gillar den även om nyansen är lite för ljus för min hud som ni kan se på bilden, men även när jag valde fel nyans kan jag fortfarande klara av det och ge mitt under ögat en bra och ljusare effekt  🤭. Jag vet att det inte visade någon dramatisk förändring i min bild men personligen för mig ser jag att det lyste upp mitt ögonområde lite.  Jag gillar att det ser helt naturligt ut och det verkar som att jag inte lagt på mig något på mitt ansikte. Om du har fet hy kanske du tycker att den är för återfuktande och tung men om du är som jag som har kombinerad hy kanske du kommer överens med den och gillar den.
Förpackningsmässigt är den riktigt snygg med en mjuk doefoot applikator som är bra för att applicera en liten mängd och den kommer in i hörn och ögonvecken perfekt. Ingen stark doft och den har en bra mängd produkt i tuben. När det gäller täckning som jag har sagt verkar den vara identisk med MÁDARA Skinonym Semi-Matte Peptide Foundation som är väldigt lätt och skir, vilket inte är bra för att täcka mörka ringar, finnar och hudfläckar men du kan definitivt bygga upp det efter dina egna önskemål.

Sammantaget tycker jag om produkten. Den är lite lättare än jag hade förväntat mig, men verkar fungera bra. Om du är en person som inte har något att dölja i ditt ansikte och föredrar en helt naturlig look så är den här produkten den som passar dig. Jag skulle säga att den här concealern är värd ett försök och jag kommer definitivt att använda den tills den tar slut!

Vilket riktigt roligt uppdrag från lyko och jag gillar verkligen att testa dessa fantastiska produkter från Madara som alla är naturliga och ekologiska 😊. Så tills vidare kommer jag att fortsätta använda alla dessa produkter tills det tar slut, speciellt serumet. Så om du är nyfiken på alla produkter jag har testat, kolla bara in alla länkar jag lagt in här. Igen! Jag har alltid varit tacksam för alla möjligheter som Lyko gav mig och att vara en del av denna fantastiska gemenskap av Lykoinflutestare är bortom vad jag har drömt om  🙌!. Älskar du att testa nya produkter och skriva ärliga recensioner eller gillar du bara känslan av att kunna dela med dig av tips inom hälsa & skönhet? Få chansen att bli utvald som Lyko Influtester!

Want to join influenster and get your own Voxbox?
Join now here: 👉 https://www.influenster.com/r/2551246

Want to earn extra income from posting online? Be an affiliate -magpost & share ka lang sa social media mo at kikit aka na.
Sign up here: https://invol.co/cl8ic5b

Amazon wish list👉:  CLICK HERE

♥ BUY in LAZADA Together Lights Up the Moment : Up to 17% OFF + FREEBIES worth 1499

👉https://invol.co/cl589iq
👉 https://invol.co/cl2k12o

♥ Would you like to shout me a cup of coffee
Buy Me A Coffee

🍭SUBSCRIBE ka na please 🙂 libre lang namn hihi Salamat :⬇️
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay

DISCLAIMER:  This post contains affiliate links, which means I may receive a small commission for clicks and purchases made.

I hope you all enjoyed watching my video and if you did please don’t forget to tap my back with BIG like 👍 and subscribe if you haven’t yet.

PLease leave comment down below. I would be happy to read it all ..💜💋
🌼Support donation🌼

Running a blog & Youtube takes a lot of time, money and effort. Become a part of a selfless patron by buying me a coffee ☕ or sponsoring a post is really a big help! Your support is highly appreciated and it really means a lot to me. I DO Thank you 🙂

Get Ready for Fashion Week!
Flat $100 Off Top Brands.
Use Code: FW100

YOU CAN FOLLOW ME sa Social Accounts KO:
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/mitchhy2002/
TWITTER: https://twitter.com/mitchhy2002 
https://mitchhy2002.com/
https://mitchhy2002.blogspot.se/

********************************************************************

I’m open for product reviews/ sponsorship/ ads and collaborations etc. please email me at:  MITCHHY2002@GMAIL.COM

********************************************************************

☀ What Equipment I used:
Camera : Canon G7x markII
Software Editor: Adobe Premiere ProCC-2015
Thumbnail Editor: https://www.befunky.com/

❤ See you on my next video ko po 😉
Take care mmmwuah! ❤
********************************************************************
 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *