Skullcandy Rail ANC CANCELLING Earbuds – INFLUENSTER

Jag fick denna Skullcandy Rail ANC Cancelling Earbuds gratis i utbyte mot min ärliga åsikt och recension. @Influenster @Skullcandy #voxbox #Earbuds #Rail #ANC #cancellingearbuds #influenster #voxbox #väldigtlätt #wireless #Voicecommandearbuds #bluetooth #tester #Podcastearbuds #Skull-IQapps

Rail ANC True Wireless brusreducerande hörlur med superbt ljud
🎧 Justerbar Hybrid ANC
🎧 Batteritid upp till 38 timmar
🎧 Hands-free röststyrning
🎧 Bluetooth® 5.2
🎧 5-bands EQ-lägen

Skull-iQ Smart Feature Technology är en kraftfull teknik som möjliggör uppgraderingar via Skull-iQ-appen. Den kör också innovativa röstfunktioner som är tillgängliga på flera språkalternativ. Rail ANC ger 27 timmars lyssningstid med ANC på och 38 timmar med ANC avstängd. Du kan ansluta ett par Rail till två enheter samtidigt och Rail växlar mellan dem utan att du behöver parkoppla dem igen. Rail ANC har 12mm element som har valts ut och ställts in med omsorg. Dubbla Clear Voice Smart Mikrofoner som använder A.I. för att isolera talarens röst och minska bakgrundsljudet. Dessutom finns funktionen Personal Sound by Mimi® som låter dig anpassa ljudet till din individuella hörsel genom Skullcandy-appen. En kapacitiv touchkontrollpå varje öronsnäcka gör justeringar enkla. Du kan till och med ställa in dina öronsnäckor precis som du vill ha dem med anpassningsbara användargränssnittsinställningar i Skull-iQ-appen. Bluetooth® 5.2.

Om du vill veta mer om produkten på djupet, kolla den officiella
SKULLCANDY webbplatsen👇:

https://www.skullcandy.eu/

Jag älskar verkligen dessa skullcandy-öronsnäckor, de fungerar så perfekt för mig!. Öronsnäckorna är så lätta och har ett litet snyggt designhölje som passar i fickan eller i vilken liten handväska som helst. Den kan enkelt kopplas till din mobiltelefon via bluetooth såväl som till din bärbara dator.

Det finns också en app som du behöver ladda ner till din telefon som heter skull-IQ app, den här appen är så lätt att förstå och kompatibel med Android och Apple-telefoner så det är upp till dig vilken programvara du föredrar att använda.

Du kan också använda appen för att anpassa din önskade inställning, maximera och anpassa dina EQ funktioner som basförstärkning, anpassad eller podcast-inställning. Det trådlösa laddningsfodralet är ett stort plus för mig och den laddar snabbt också.

Du får också två uppsättningar med öroninsatser i olika storlekar för att du ska kunna hitta din perfekta passform vilket också är bra om du är lite klumpig eller alltid tappar sådana!. De sitter bekvämt på mig och jag valde de stora öroninsatserna så att de inte ramlar av från mina öron när jag gör någon aktivitet.
Ljudkvaliteten är fantastisk, mikrofonen är riktigt tydlig liksom ANC-läget. Min man sa till mig att de är väldigt tydliga när jag pratar med honom över telefon när jag använder öronsnäckorna och de har också bra batteritid.

En av mina favoritfunktioner är röstkommandot där du kan ta emot samtal med bara ett tryck eller avvisa samtalet med ett röstkommando. Jag kan lätt säga “skullcandy nästa” om jag vill ändra musiken jag lyssnar på eller att justera musikvolymen. Jag gillar att den har en inbyggd sökteknik i den och om du kan använda Tile-appen om du någonsin tappar dina öronsnäckor så kan du enkelt hitta dem.

Den enda nackdelen är att USB-C-till-USB-A-kabelns laddningskontakt som ingår i kartongen är alldeles för kort och peksensorn är också för känslig men det är ingen stor grej för mig ändå.

Sammantaget är jag helt nöjd med prestandan hos dessa skullcandy-öronsnäckor gillar verkligen de mycket, verkligen värt dina pengar. De är också ett utmärkt alternativ till de dyrare märkena av hörsnäckor på marknaden som erbjuder samma funktioner. Rekommenderar definitivt!!

Tack Skullcandy och Influenster för att ni gav möjligheten att testa dessa fantastiska hörlurar. Jag gillar allt med det och jag kommer definitivt att se mig själv använda det ganska ofta, speciellt nu när jag alltid jobbar utomhus. Jag kan inte vänta med att rocka de här hörsnäckorna hela semestern!!

@kyutipiemisay Jag hade möjlighet att testa dessa Skullcandy Rail ANC-avbrytande Earbuds från Influenster och Skullcandy. Jag älskar verkligen dessa skullcandy-öronsnäckor, de fungerar så perfekt för mig!. Öronsnäckorna är så lätta och har ett litet snyggt designhölje som passar i fickan eller i vilken liten handväska som helst. En av mina favoritfunktioner är röstkommandot där du kan ta emot samtal med bara ett tryck eller avvisa samtalet med ett röstkommando. Really cool!! Jag kan lätt säga “skullcandy nästa” om jag vill ändra musiken jag lyssnar på eller att justera musikvolymen. Jag gillar att den har en inbyggd sökteknik i den och du kan använda Tile-appen om du någonsin tappar dina öronsnäckor så kan du enkelt hitta dem. Tack @skullcandy och @influenster för att ni gav möjligheten att testa dessa fantastiska hörlurar. Jag gillar allt med det och jag kommer definitivt att se mig själv använda det ganska ofta, speciellt nu när jag alltid jobbar utomhus. Jag kan inte vänta med att rocka de här hörsnäckorna hela semestern!! [Jag fick denna Skullcandy Earbuds Rail ANC cancelling earbuds gratis i utbyte mot min ärliga åsikt och recension. Tack Influenster och Skullcandy #voxbox #Earbuds #Rail #ANC #cancellingearbuds #influenster #voxbox #väldigtlätt #wireless #Voicecommandearbuds #bluetooth #tester #Skull ♬ VLOG Transparent summer pop music Western music(1275898) – SKUNK

Want to join influenster and get your own Voxbox?
Join now here: 👉 https://www.influenster.com/r/2551246

Want to earn extra income from posting online? Be an affiliate -magpost & share ka lang sa social media mo at kikit aka na.
Sign up here: https://invol.co/cl8ic5b

Amazon wish list👉:  CLICK HERE

♥ BUY in LAZADA Together Lights Up the Moment : Up to 17% OFF + FREEBIES worth 1499

👉https://invol.co/cl589iq
👉 https://invol.co/cl2k12o

♥ Would you like to shout me a cup of coffee
Buy Me A Coffee

🍭SUBSCRIBE ka na please 🙂 libre lang namn hihi Salamat :⬇️
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay

DISCLAIMER:  This post contains affiliate links, which means I may receive a small commission for clicks and purchases made.

I hope you all enjoyed watching my video and if you did please don’t forget to tap my back with BIG like 👍 and subscribe if you haven’t yet.

PLease leave comment down below. I would be happy to read it all ..💜💋
🌼Support donation🌼

Running a blog & Youtube takes a lot of time, money and effort. Become a part of a selfless patron by buying me a coffee ☕ or sponsoring a post is really a big help! Your support is highly appreciated and it really means a lot to me. I DO Thank you 🙂

Get Ready for Fashion Week!
Flat $100 Off Top Brands.
Use Code: FW100

YOU CAN FOLLOW ME sa Social Accounts KO:
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/mitchhy2002/
TWITTER: https://twitter.com/mitchhy2002 
https://mitchhy2002.com/
https://mitchhy2002.blogspot.se/

********************************************************************

I’m open for product reviews/ sponsorship/ ads and collaborations etc. please email me at:  MITCHHY2002@GMAIL.COM

********************************************************************

☀ What Equipment I used:
Camera : Canon G7x markII
Software Editor: Adobe Premiere ProCC-2015
Thumbnail Editor: https://www.befunky.com/

❤ See you on my next video ko po 😉
Take care mmmwuah! ❤
********************************************************************
 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *