OBH Nordica X-Pert 7.60 Essential Vacuum Cleaner – INFLUENSTER

[Jag fick denna OBH Nordica 2-in-1 Vacuum cleaner X-Pert 7.60 gratis i utbyte mot min ärliga åsikt och recension. @InfluensterVox  @obhnordica #voxbox #1,2kg #Sladdlös #dammsugare #skaftdammsugare #Sladdlösmedmoppfunktion #influenster #voxbox
#väldigtlätt #Cordless #Vacuum #LED-munstycke #tester
#Långbatteritid45minuter #X-Pert7.60]

OBH Nordica 2-in-1 Vacuum cleaner X-Pert 7.60 Essential
🧹 Fjäderlätt handhållen vikt på 1,2kg
🧹 Effekt: 140W
🧹 Batteritid: Upp till 45 min vid handhållet läge i eco-läget
🧹 LED lampor längst fram på munstycket gör det lätt att se smuts och damm
🧹 Behållarkapacitet: 0,44L

X-pert 7.60 från OBH Nordica är en sladdlös skaftdammsugare är framtagen för att ge dig den perfekta balansen mellan komfort och utförande. Med en handhållen vikt på endast 1,2kg kan du dammsuga från golv till tak. Ljudnivån på 81 db gör det även bekvämt för öronen att städa. LED lamporna längst fram på munstycket gör det lättare att se smuts och damm och med det tvättbara EPA filtret uppnår skaftdammsugaren en hög filtration på upp till 98%. För de mer envisa partiklarna är X-pert 7.60 utrustad med en MAX-funktion. Skaftdammsugaren X-pert 7.60 är upp till 40% mer kraftfull* och har en effekt på 140w. Lång batteritid och enkel att förvaraX-pert 7.60 har en lång batteritid på upp till 45 minuter. Skaftdammsugaren har en genomskinlig dammbehållare för att du enkelt ska se om du råkar dammsuga upp något av misstag. Dammbehållaren har en kapacitet på 0,44L som du på flera enkla sätt kan tömma i papperskorgen.

OBH Nordica X-Pert 7.60 Essential Vacuum Cleaner

Om du vill veta mer om produkten på djupet, kolla den officiella
OBH Nordica Sverige webbplatsen👇:

https://www.obhnordica.se/

Fick chansen att testa denna OBH Nordica 2-i-1 Dammsugare X-Pert 7.60 Essential via Influenster. Denna sladdlösa dammsugaren är verkligen fantastisk och jag gillar den verkligen så mycket!.

Den är sladdlös och väldigt lätt så att du kan ta med den vart du vill när du städar i ditt hem. Överraskande nog är maskinens ljud inte så högt, kanske för att motorn inte är så stor, men den har tillräckligt med sugkraft för att rengöra från golvet.

Vi har två husdjur hemma och den här dammsugaren fungerar riktigt bra måste jag säga, det är coolt att den har detta LED-munstycke som visar alla husdjurs hår och damm på ditt golv som du inte kan se när du bara använder en vanlig dammsugare.

LED-munstycke

Jag är verkligen förvånad över hur extremt effektiv den här maskinen är plus att själva ledmunstycket har en roterande borste som för övrigt även är avtagbar för enkel rengöring och väldigt effektiv för att få bort alla små djurhår och även mitt hår som fastnar i mattor och soffor (se bilden).

Se allt hår som är trassligt i borsten!

Enligt min mening är vakuummunstycket bra för hårda golv och även på de mjuka mattorna, den gör ett bra jobb med att få bort allt damm och hår oavsett vilken golvyta du har hemma och du kan lätt se att det samlats på dammbehållaren när du städar, för att inte tala om att dammuppsamlingsbehållaren är snygg och genomskinlig men den är lite liten men i storleken som lätt kan bli full på bara en rengöring så du väljer att tömma den regelbundet (se bilden).

AMAZING!

Den har också ett tvättbart filter som är lätt att komma åt och byta när du vill djuprengöra det.

Det tvättbara EPA filtret uppnår skaftdammsugaren en hög filtration på upp till 98%Placeringen av på/av-knappen är inte bra då man av misstag kan stänga av den mitt under städningen och det tar ett par försök innan man vänjer sig. Jag gillar att luftgallret är placerat på sidan av maskinen så när du använder den kommer du inte att andas in all luft som kommer ut i maskinen.

Tillbehören som medföljer är mycket användbara som soffborsten som du kan fästa i 360°, den har ett platt huvud som du kan använda för att rengöra din soffa, möbler och till och med persienner.


Jag älskar det lätta fäströret som gör det lättare för dig att hålla den upprätt när du rengör takhörnen eller ljuskronorna, plus att den inte är så tung att lyfta, spaltmunstycket är riktigt bra för de vrår och skrymslen i din bäddsoffa där det vanliga munstycket inte kommer åt och den gör underverk att rengöra dina golvlister med.

Laddningshållaren har en plats för båda verktygen samt för att förvara allt på ett ställe för förvaring istället för att tappa bort det överallt i ditt hus. Tänk på att den inte innehåller några skruvar för att montera den i din vägg så du måste tillhandahålla det. Du kan också köpa animal turbo brush munstycke separat.

Inte ett stort fan av den lilla dammuppsamlaren eftersom den är liten så tunn enligt mig, om du inte håller den särskilt noggrant när du tar bort den från maskinen kommer allt damm så småningom att spridas överallt, men förutom det är det en bra sladdlös dammsugare.
Batteritiden är bra också i ett vanligt läge och även när du använder det på maxnivå. En full laddning kan hålla i upp till 2 dagar om du bara använder den i det lägsta läget eller så beror det på hur ofta du städar ditt hus, annars kommer du att ladda om det då och då, så det är bättre att ladda det helt innan du använder den.

Jag rekommenderar den verkligen till folk som bor i en liten lägenhet eftersom den inte tar så mycket plats och är väldigt smal. Sammantaget är jag helt nöjd med prestanda och vakuum, den är ett utmärkt alternativ till det dyrare namnmärket på marknaden. Rekommenderar definitivt!.

@kyutipiemisay Jag fick tillfälle att testa denna OBH Nordica 2-in-1 Vacuum cleaner X-Pert 7.60 Essential Sladdlös skaftdammsugare från @influenster and OBH Nordica sverige. Denna sladdlösa dammsugaren är verkligen fantastisk och jag gillar den verkligen så mycket!. Den är sladdlös och väldigt lätt så att du kan ta med den vart du vill när du städar i ditt hem. Motorn inte är så stor, men den har tillräckligt med sugkraft för att rengöra från golvet.  Vi har två husdjur hemma och den här dammsugaren fungerar riktigt bra måste jag säga, det är coolt att den har detta LED munstycke som visar alla husdjurs hår och damm på ditt golv som du inte kan se när du bara använder en vanlig dammsugare. Jag är verkligen förvånad över hur extremt effektiv den här maskinen är plus att själva led munstycket har en roterande borste som för övrigt även är avtagbar för enkel rengöring och väldigt effektiv för att få bort alla små djurhår och även mitt hår som fastnar i mattor och soffor. Den har även ett tvättbart filter som är lätt att komma åt när du vill djuprengöra eller byta ut den mot ett nytt filter. Denna påslösa dammsugare med tvättbart filter är inte bara miljövänlig, utan sparar dig också mycket pengar på att inte behöva köpa dammpåsar. Jag rekomenderar den verkligen till folk som bor i en liten lägenhet eftersom den inte tar så mycket plats och är väldigt smal. Sammantaget är jag helt nöjd med prestanda och vakuum, den är ett utmärkt alternativ till det dyrare namnmärket på marknaden. Rekommenderar definitivt! [Jag fick denna OBH Nordica 2-in-1 Vacuum Cleaner X-Pert 7.60 (Essential) gratis i utbyte mot min ärliga åsikt och recension. Influenster OBHsverige #voxbox # #Sladdlös #dammsugare #skaftdammsugare #Sladdlösmedmoppfunktion #influenster #voxbox #väldigtlätt #Cordless #Vacuum #LEDmunstycke #tester #Långbatteritid45minuter #X ♬ Presentation – FlyFlyMusic


Tack Influenster & OBH Nordica Sverige för detta amazing tillfälle ni gett mig att testa denna fantastiska X-Pert 7.60 Essential dammsugare!. Denna påslösa dammsugare med tvättbart filter är inte bara miljövänlig, utan sparar mig också mycket pengar på att inte behöva köpa dammpåsar längre.👌!

Want to join influenster and get your own Voxbox?
Join now here: 👉 https://www.influenster.com/r/2551246

Want to earn extra income from posting online? Be an affiliate -magpost & share ka lang sa social media mo at kikit aka na.
Sign up here: https://invol.co/cl8ic5b

Amazon wish list👉:  CLICK HERE

♥ BUY in LAZADA Together Lights Up the Moment : Up to 17% OFF + FREEBIES worth 1499

👉https://invol.co/cl589iq
👉 https://invol.co/cl2k12o

♥ Would you like to shout me a cup of coffee
Buy Me A Coffee

🍭SUBSCRIBE ka na please 🙂 libre lang namn hihi Salamat :⬇️
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay
https://www.youtube.com/channel/Kyutipie_Misay

DISCLAIMER:  This post contains affiliate links, which means I may receive a small commission for clicks and purchases made.

I hope you all enjoyed watching my video and if you did please don’t forget to tap my back with BIG like 👍 and subscribe if you haven’t yet.

PLease leave comment down below. I would be happy to read it all ..💜💋
🌼Support donation🌼

Running a blog & Youtube takes a lot of time, money and effort. Become a part of a selfless patron by buying me a coffee ☕ or sponsoring a post is really a big help! Your support is highly appreciated and it really means a lot to me. I DO Thank you 🙂

Get Ready for Fashion Week!
Flat $100 Off Top Brands.
Use Code: FW100

YOU CAN FOLLOW ME sa Social Accounts KO:
INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/mitchhy2002/
TWITTER: https://twitter.com/mitchhy2002 
https://mitchhy2002.com/
https://mitchhy2002.blogspot.se/

********************************************************************

I’m open for product reviews/ sponsorship/ ads and collaborations etc. please email me at:  MITCHHY2002@GMAIL.COM

********************************************************************

☀ What Equipment I used:
Camera : Canon G7x markII
Software Editor: Adobe Premiere ProCC-2015
Thumbnail Editor: https://www.befunky.com/

❤ See you on my next video ko po 😉
Take care mmmwuah! ❤
********************************************************************
 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *